Banen åpner torsdag 2 april kl 10:00

ENDELIG ÅPNER BANEN!
Vi kan med stor glede informere om at banen åpner torsdag 2 april kl 10:00.
Starttidene vil bli gjort tilgjengelig innen kort tid og vi anbefaler dere å logge inn i Golfbox og bestille starttider snarest pga stor pågang.

I golfen har vi jobbet hardt for å få til denne åpningen og er glade for at den kom nå før påske, men vi er også veldig bevisste på at den kommer med ansvar for hver og en av oss!

Nedenfor finner dere retningslinjer for hvordan opptreden på bane bør være før, under og etter spill. Disse må bekjentgjøres til alle medlemmer og alle som besøker golfbanen.
Banen vil sette opp plakater som er synlige ute på banen slik at alle som ankommer følger de retningslinjene som skal følges.

LES OG SJEKK UT RETNINGSLINJER FOR GOLFSPILL HER!

MEDLEMSKONTINGENT 2020
Vi minner om at alle som skal spille banen, må ha betalt sin medlemskontingent!
Nasjonal spillerett er tatt bort på alle ubetalte medlemskontingenter.
Dette innebærer at du ikke vil kunne booke starttid da den ikke er betalt til forfall.

Vi ber dere som ønsker å spille om å betale denne snarest. Ta kopi av kvittering og send til kasserer@onsoygk.no slik at vi får åpnet for spillerett raskt.

BANESTATUS
Vi kan informere om at greenene er nyklipte idag onsdag 1. april.
Det vil være matte utslag torsdag til onsdag. Gress tee vil bli gjort klare mandag/tirsdag neste uke slik at det vil bli gress utslag i påska.

Vi ønsker å gi en stor takk til Onsøy Golfbane som har gjort en flott jobb for å gjøre klar banen med de restriksjoner som er gitt av NGF.
Klubben har hatt nesten daglig kontakt med både banen og NGF i uken(e) som har gått.
Det har vært lagt ned stor innsats for å få klarsignal til å åpne banene.

Klubben gleder seg og vi sees på golfbanen i de kommende dagene og ukene.
Men husk, følg de retningslinjer som er gitt! Ta hensyn til hverandre!

Ved spørsmål, kontakt:

Ole-Kristian Arnesen