Bli med Sander og Lars Petter på tur til Thailand i januar 2018 !

Bli med til Thailands fantastiske golfbaner og  opplev Bangkok 20 – 30. januar 2018.

Inkludert i prisen:

• Flyreise med Thai Airways direkte fra Oslo til Bangkok t/r

• Mat & drikke samt 30 kg bagasje inkl. golfbag + 7 kilo håndbagasje på flyet

• 7 netter på Banyan The Resort, Hua Hin **** i Villa med 2 soverom og privat basseng

• 6 x 18 hullsgreenfee: 2 BanyanGC,2 Black Mountain GC, 1 Lake View GC , 1 Springfield GC. 

• 1 natt på Park Plaza Soi 18**** i Bangkok i Deluxe dobbeltrom

• Golfbil og Caddie på alle golfrundene er inkludert

Mange ulike aktiviteter både på lands og til vanns

• Alle transporter til hotellene og til banene

• Frokost inkludert på overnattingsstedene

• Reiseledere og medspillere Pro Sander Solberg og Lars Petter Brovold

Pris kr 24 450,-per person

Enkeltromstillegg i Villa med basseng og Deluxe singelrom i Bangkok kr 3 750,-
Banyan The Resort****

I feriebyen Hua Hin 2,5 time fra Bankok ligger eksklusive Banyan Resort. Der bor man i lukseriøse 2 roms villaer i Thailands design med privat basseng og boblebad. Resorten har restaurant & bar og en imponerende golfbane som gjør resorten til et perfekt feriested for golfspillere. Hua Hin er kjent som en ferieby med lange fine strender.

Golfbanene i Thailand er alltid i veldig bra stand og banene som skal spilles er helt i toppsjiktet.Banyan resorten har en kjempefin golfbane som spilles to ganger. Den er bygget på en tidligere ananasplantasje og i åpningsåret 2008  ble den kåret til beste nye bane i Asia Pacific.

Black Mountain er ranket som  landets beste og jungelen ble omvandlet til en spektakulær golfbane i en dal med store svarte granittfargede fjell. Den er svensk eid og har arrangert flere store internasjonale turneringer bla. på Europatouren.

Springfield er designet av Jack Nicklaus og rangert blant de beste i Hua Hin med sin klassiske Nicklausdesign. Dette er en bane alle spillere kan nyte selv om det er mange vannhull. Nøyaktighet premieres da roughen kan være vanskelig og noen hull er smale.

Lake View Resort & Golf Club har 36 hull og ligger litt inn i landet med fin utsikt. Store trær, ondulerende fairways og spennende hulldesign setter selv de beste spillerne på prøve. Signaturhullet er ekstra spennende og har øygreen.

The Park Plaza Soi18 hotel ligger sentralt i Bangkok og egner seg godt til å oppleve storbyen. Det ligger nære Skytrain som er det beste fremkomstmiddelet. Rommene er veldig komfortable og bassengområdet lekkert.

I tillegg til fine opplevelser på de fantastiske golfbanene og bostedene blir det «one night in Bangkok» med mulighet for utflukter av ulike slag. Den beste måten å oppleve byen på er med kanalbåt, der man ferdes til de spennende markedene. Det blir også muligheter for å se Grand Palace og Buddha tempel og ikke minst Tuk Tuk trehjulstaxi gjennom den pulserende storbyen.

Bangkok er også kjent for alle shoppingmulighetene og det blir det også tid til innen hjemreisen til Norge.

Påmelding innen 1. november på linken: Thailand januar 2018

Ved spørsmål kontakt: Sander Solberg e-post: pro@hhg.no/ tlf: 91 87 98 21 eller Lars Petter Brovold e-post: lpb@onsoygk.no/ tlf: 91 71 39 79

 

 

Comments are closed.