En utrolig bra dag på golfbanen…

Lørdag den 10. August kan vi med trygghet kalle en flott dag på golfbanen.
88 spillere, strålende bane, solskinn og flotte sponsorer.

IMG_8289

Henrik Bjørnstad

Dagen startet med Henrik Bjørnstad på Drivingrangen og oppmøte var stort for både å høre og se hva denne mannen var god for. Det ble vist frem flere typer slag og publikum stilte spørsmål og fikk tips.

IMG_8299

Finn Sandersen

Etter en times tid på rangen samlet alle spillere seg på Driver’n hvor klubbforman Finn Sandersen kunne ønske velkommen og presentere sponsorer for dagen.
Henrik Bjørnstad er vi meget stolte av å kunne ha med på denne dagen og masse takk til Sarpsborg Telecom og Network Norway for å få til dette.
Tele fra Spanskan delte ut brosjyrer og sponset turneringen med hele 3 golfturer til Spania.
I tillegg til dette hadde vi på plass Callaway og Odyssey som stilte opp med demodag på range og “straightest drive” konkuranse på hull 18.

Henrik B holdt et foredrag før runden. Her fikk de fremmøtte høre historier fra Europa touren og PGA touren. Det er ingen tvil om at Henrik har opplevd noe de færreste golfspillere kommer til å oppleve.

Til slutt tok turneringsleder Marko G. Lund over og informerte om dagens turneringsinfo. Kl 11:15 starter selve turneringen.

IMG_8398

F.v: Finn Sandersen, Tele Eckhoff og Ole-Kristian Arnesen

Allerede fra start var det tydelig at de fleste ønsket å prestere denne dagen. Flotte premier på premiebordet og alle ville vinne.
Det var “Beat the Pro” på hull 8 hvor spillerne skulle måle seg mot Henrik Bjørnsad.
På hull 11 hadde Spanskan rigget seg til med litt spansk musikk i bakgrunnen, oster og vinsmaking. Alle fikk smake og storkoste seg.
Hull 18 var det lagt ut ett 150 meter langt bånd som Callaway hadde en “straightest drive” konkurranse.
Dette gikk ut på at spillerne først spilte sin ball i turneringen. Etter dette fikk de teste en av Callaway sine drivere og målet var å komme nærmest tauet.
Når golfrunden var ferdig samlet alle seg på Driver’n hvor det ble servert fantastisk god mat fra Fredrikstad Golfbane og premieutdeling.

Vi gratulerer Oskar Valle som vinner i Klasse A på hele 41 poeng og Svein Egil Andreassen som vant Klasse B på 39 poeng. Begge ble heldige vinnere av tur til Spania for 2 personer sponset av Spanskan.

Straighest Drive ble vunnet av Trond Westerng som var kun 39 cm fra båndet.
Beste Brutto score for dagen var Henrik Midtvåge Ellingsen på 69 slag.

Tusen takk til alle som stilte opp og gjorde denne turneringen mulig.
Tusen takk til dere alle som også stilte opp og spilte denne turneringen.
Gratulerer alle sammen.

IMG_8502

Oskar Valle – vinner klasse A

IMG_8485.JPG

Svein Egil Andreassen – vinner klasse B

SE ALLE RESULTATER HER:

Se flere bilder fra turneringa her
[print_gllr id=1651 display=short]

Comments are closed.