God Jul fra Onsøy Golfklubb

Klubben har i en liten tid jobbet med 2 viktige saker og kan endelig informere om følgende:

IaIain Powell Profilbildein Powell signert ny avtale.
Iain Powell har signert ny avtale med Onsøy Golfklubb og vil være Pro på Onsøy i 2016.
Vi er meget fornøyde med å ha med oss Iain videre inn i den nye sesongen.
Iain vil være tilgjengelig for alle medlemmer fra 1. April til 31. Oktober.
Han vil ha hovedansvar for all trening på junior, herrer, damer og andre medlemstreninger.
Iain vil i tillegg fortsette med VTG-kursene og sammen har vi planlagt 7 kurs for 2016.

IMG_8285.JPGDrivingrangen i 2016.
Klubben har signert en avtale med Baneselskapet og skal i 2016 og 2017 sesongen drifte hele rangen.
Dette betyr at klubben også vil ta over alle sponsorer på rangen og kan selge sponsorpakker til inntekt for klubben.
Det er satt ned en gruppe som skal oppgradere rangen betydelig i 2016.
Vi skal nå få en range vi kan være stolte av og som vi kommer til å bli enda bedre golfspillere på.

Vi takker Baneselskapet for samarbeidet og gleder oss til ny sesongen og gleder oss til å ha med Iain videre.

Har dere spørsmål rundt dette kan dere ta kontakt med klubben på styret@onsoygk.no

God Jul og Godt Nytt År til dere alle.

Styret i Onsøy Golfklubb.

Banne_Nettside_Endring_Fullt_medlemskap_2016