Golfheftet Trophy – Onsøy søndag 24 mai

Finalen på Bro Hof Slott

Det beste laget i hver delturnering går videre til finalen på Bro Hof Slott GC den 27. juli 2015. Hvis man på delturneringen er 60 lag eller fler går 2 lag videre til Bro Hof. Golfhäftet byr på deltakelse i finalen på Bro Hof Slott GC og da inngår:

• Boende i dobbeltrom på en sentral beliggenhet hotell i Stockholm natten mellom 26. og 27. juli.
  • Frokost på hotellet
  • Transfer mellom hotellet og Bro Hof
  • 18 hull golf Bro Hof The Stadium Course, ranked 1 i Skandinavia
  • Lunsj på Bro Hof
  • Fine premier
  • Innspillsrunde dagen føre til en subsidiert pris

Fantastisk premier

På alle delturneringer får du en fin startpakke med bl.a. produkter fra Cederroth/Salvequick/Allevo, m.m.

Premier på alle delturneringer består bl.a. av:

• Plass i finalen på Bro Hof Slott GC
  • Golfpakker med boende og greenfee på noen av følgende klubber:
    Grönhögen Gk, Falköpings GK, Sölvesborgs GK, Vinbergs GK, Ekarnas GK, Götaströms GK, Svalövs GK, Nässjö GK, Fullerö GK, Brevikens GK, Stiklestad Gk, Hjarbaek Fjord Gk, Hotel Hohe Wacht, Schloss Teschow, Argentario Golf Resort i Toscana, CDG Barcelona eller Pula Golf Resort
  • Produkter fra Abacus
  • Vin fra Granqvist Vinagentur
  • Greenfee billetter fra våre samarbeidsklubber
  • Golfstrømper fra Lannersocks
  • Weekendpakker fra bl.a. Ringhotel Bad Bevensen

De beste laget i hver delturnering går videre til finalen på Bro Hof Slott GC der det gjøres opp om:

• 2 st. 14 dagers boende og golf fra PT Golf
  • 10 st. reiser med Golf Plaisir inklusive fly, skatter, transport av golf bag, transfer, 7 netter i dobbeltrom, halvpensjon og 6 greenfee. Les mer om resan här: www.golfplaisir.se/golfhaftet15
  • Weekend pakker med golf
  • Cruis med Birka Cruises
  • Produkter fra TaylorMade, mm.

Blant alle som spiller turneringen kommer vi til å lodde ut bl.a. en uke i Portugal med PT Golf og weekendpakke på Schloss Teschow Golf Club.

Turneringsregler

• Golfhäftet Trophy er en åpen turnering for alle golfere født 1997 eller tidligere, uansett om du er bruker av Golfhäftet eller ikke
  • Startkontingent er bare 125 kr for deg med Golfhäftet og 200 kr for alle andre.
  • Yngre spillere er også velkommen å delta, men bare med en forelder eller annen verge i laget.
  • Turneringen er en par turnering – greensome med shotgunstart.
  • Det beste laget i hver delturnering går videre til den store finalen på Bro Hof Slott GC utenfor Stockholm den 21. juli, inkludert hotell med frokost, lunsj på Bro Hof og transfer fra og til hotellet og selvfølgelig fine premier. Hvis man på delturneringen er 60 lag eller fler går 2 lag videre til Bro Hof.
  • Spillformen är greensome med shotgunstart.
  • Høyeste hcp som får tilgodeses er 36 og EGA-turneringshandicap kreves. Lagets sammenlagte spillehandikap er summen av følgende: Spilleren med lavest hcp. Reduseres til 60% og spilleren med høyest hcp reduseres til 40%, dette til sammen blir det hcp. laget spiller på.

Meld deg på i Golfbox her.