Hjelp til dugnad og status fra banen

Hjelp til dugnad

Det gjøres mye arbeid ute på banen og banemannskapet trenger hjelp de neste 2 ukene med hjelp til å dra fram trær og busker til fliskutteren.
Det trengs 3-4 personer pr. dugnad.

Dager:
Tirsdag 31 januar kl 12:00
Torsdag 2 februar kl 12:00
Tirsdag 7 februar kl 12:00
Torsdag 9 februar kl 12:00

Påmelding i Golfbox her.


Oppdatering fra banen

Bare en rask oppdatering på arbeidet vi har gjort på Onsøy Golfbane de siste månedene.

Vi er for øyeblikket snø- og isfrie på greenene bortsett fra hull 9. Forhåpentligvis over helgen smelter det bort og gir oss en sjanse til å komme tilbake ut på de. Planen er å sprute på jernsulfat og litt farge som beskyttelse for disse kalde og vindfulle dagene fremover uten snødekke. Luftingen av greenene som vi gjorde kraftig før vinteren har hjulpet planten til å puste veldig godt over vinteren.

Banen ser generelt veldig bra ut for øyeblikket og forhåpentligvis fortsetter det.

På verkstedene har vi gått gjennom alle maskinene med service, reparasjon og sliping med vår nye Foley slipemaskin for klippeaggregat, som vi har kjøpt inn i vinter. Vi begynte også å bygge et nytt lagerområde mellom vårt verksted og maskinhall. Dette vil gi oss mer plass til å jobbe mer effektivt. Vi har også kjøpt inn noen andre maskiner som vil øke banestandarden betraktelig. Forhåpentligvis kommer de i tide til den nye sesongen, vi krysser fingrene.

Vi har forlenget dammen ved hull 1/18 og satt inn nytt overløp, slik at vi har bedre kontroll på vannet som forlater banen.

På flere av hullene på banen har vi tatt ned trær for å tillate mer lys og luft inn til greener, tees og omgivelser. Det skal gi oss bedre forhold rundt disse områdene.

Vi har også gjort gjødselplaner og innkjøp til banevedlikehold for året som kommer. Disse produktene har også økt i pris, så vi prøver å få de beste produktene til de beste prisene.

Forhåpentligvis ser vi dere alle på banen om ikke altfor lenge.

Vi gleder oss 😊
Greenkeeperne ved Jørn, Lars Petter og Steven !!

Klikk på bilde for større bilder

Comments are closed.