Klubbnytt juni 2016

Pink_CUP_Kreftforeningen_beggePINK CUP – AVLYST
Onsøy Golfklubb har dessverre måttet avlyse Pink Cup grunnet få påmeldinger og vi har dessverre ingen som kunne arrangere turneringen.

Vi synes dette er meget trist men ønsker likevel å gjøre en innsats for Kreftforeningen.

Onsøy Golfklubb vil donere kr. 2.500,- til Kreftforeningen hvor pengene er øremerket brystkreftsaken.

Ønsker du som medlem også å donere en liten sum penger kan dere overføre penger til kontonr. 1503.28.61110 hvor Onsøy GK vil overføre alle pengene samlet til Kreftforeningen. Mrk overføringen med Pink Cup
Store og små beløp taes imot som gode bidrag.

OM BRYSTKREFT

Årlig får rundt 3000 kvinner diagnosen brystkreft, noe som gjør sykdommen til den hyppigste kreftformen blant kvinner. 80 % av de som får diagnosen er over 50 år, men også yngre kvinner og menn kan rammes. Fysisk aktivitet minsker risikoen for å få kreft

MEDLEMSMØTE ONSDAG 15. JUNI KL. 19:00

Onsøy Golfklubb holder medlemsmøte på Driver’n onsdag 15. juni kl. 19:00

Foreløpig agenda:
– Velkommen
– Vi tar avskjed med Iain Powell
– Klubben informerer
– Presentasjon av ny Pro
– Baneselskapet informerer

Vi håper at så mange som mulig tar turen og blir med å ta avskjed med vår pro igjennom 2,5 år.
Vi gir litt klubb info og vil samtidig presentere vår nye pro.
Baneselskapet gir også mest sannsynlig litt info.

Påmelding kan gjøres på vårt arrangement på Facebook eller ved å sende påmelding til styret@onsoygk.no

Vi prøver å få til litt enkel servering av kaffe og kaker.

Medlemsmøte_15_juni_Facebook_1200x627.fw

10 thoughts on “Klubbnytt juni 2016

1. 醫學美容 Dysport 小V臉 cosmedicbook - 9. oktober 2018 at 04:08

除皺特點 純度高,效果好 見效迅速,無創無痛 安全精準,表情自然 唯一在臨床有20多年的注射材料,全球超過11000000人使用 適用範圍 魚尾紋、額頭紋、眉間紋、鼻紋和頸部皺紋都可以祛除; 最適合於早期的、不太明顯的皺紋 不須使用任何的鎮靜劑或局部麻醉劑,且Botox除皺治療後可立即繼續進行正常的活動。 Botox除皺可以利用午休時間約診即可,完全不影響工作的安排。BOTOX肉毒桿菌素是一種高度純化的蛋白質,經過注射之後,能夠使導致動態皺紋的肌肉得到放鬆,它能夠阻斷導致肌肉收縮的神經細胞,使面部線條變得平滑並防止新皺紋形成。全球銷量第一品牌 在中國唯一獲得SFDA、FDA批准用於醫療美容的肉毒桿菌素 唯一一個擁有40年安全記錄的肉毒桿菌素 在70個國家獲得批准使用 BOTOX肉毒杆菌素

2. 醫學美容 魚尾紋 cosmetic.wiki - 10. oktober 2018 at 20:30

拉筋8分鐘=燒脂24小時!即做10個懶人床上運動 造型打扮 Grooming 新Monday 在家裡就可以簡單做到的簡單運動,而這一個「8分鐘床上運動」,只需要花短短8分鐘,就可以有效瘦腰、瘦腿、瘦小腹。

3. see it here - 14. oktober 2018 at 04:32

I just want to say I am just all new to blogging and certainly liked your web site. Almost certainly I’m want to bookmark your blog . You really have really good writings. Thanks a bunch for sharing with us your website page.

4. 醫學美容 蟹足腫 cosmetic.wiki - 15. oktober 2018 at 03:55

美胸魔師 – 明儷行國際集團(香港)有限公司Mainly Hong International (HK) Limited 美胸魔師 – 明儷行國際集團(香港)有限公司Mainly Hong International (HK) Limited

5. 醫學美容 眼原素 cosmetic.wiki - 16. oktober 2018 at 11:39

【女性權益】音樂節赤裸上身遭胸襲是活該?紐西蘭女生:誰也沒權利去觸碰我的身體 Marie Claire (HK) Edition 新年普天同慶,不少女生都會盛裝打扮,跟好友出席派對倒數。新西蘭有女生以近年大熱的#glitterboobs打扮參加由一個除夕音樂節時,遭到一名男子胸襲。女子不忿被非禮,與友人向施襲者狂揮拳頭還擊。

6. John Deere Technical Manuals - 16. oktober 2018 at 12:46

Hello! I simply want to make a enormous thumbs up with the wonderful info you’ve here during this post. We are returning to your blog for additional soon.

7. 原液 - 18. oktober 2018 at 16:19

CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽Clinique倩碧官方網站,了解更多線上購物、護膚、彩粧、香氛及禮品詳情。通過過敏性測試,百分百不含香料。

8. 醫學美容 皮膚專科 cosmetic.wiki - 20. oktober 2018 at 03:28

MAVALA 美華麗 【指甲護理】滲透性硬甲水 Nail Hardener的商品介紹 MAVALA 美華麗,指甲護理,滲透性硬甲水 Nail Hardener

9. avocat fiscaliste - 28. oktober 2018 at 22:34

Hello! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and great design.