Medlemskap

• Fritt spill på fantastiske Onsøy Golfbane og i tillegg samarbeid med Huseby & Hankø GK på medlemskap, treninger, komiteer, turneringer, arrangement mm. Gratis gruppetreninger med Pro for alle medlemmer hver uke.

Drivingplay 2017

Spenst Brygga

• Kr. 399,- pr mnd (ord pris kr. 529,-)
  • 3 Persoling trener timer som inkluderer gjennomgang og oppsett av treningsprogram med golfspesifikke øvelser.
  • Mulighet for egen gruppetrening for golf gjennom vinterhalvåret.
  • Mulighet for å fryse medlemskapet i sommerhalvåret (mai-okt).
  • Kontantmedlemskap kr. 3588,- (kr. 299,- pr mnd og betales i kassen, alt på en gang).

Cafe Magenta og Gamlebyen Gjestgiveri

• 20 % på all mat ved fremvisning av Onsøy GK medlemskort.

OMG og Ocean Club

• Gratis inngang på OMG.
  • 20 % rabatt på all mat på OMG og Ocean Club.

Bilsenter AS

• 50 % på nye dekk.
  • 20 % på service. Utfører service på alle merker.
  • Kick back til klubben ved at en medlem kjøper bil. Pengene er øremerkes juniorarbeidet.

Bertel O Steen Råbekken

• Hyggelige priser på ny og brukt bil.
  • Gratis baggasjeromsmatte for golfere ved kjøp av ny eller brukt bil.

Glassdrive

• Steinsprut? Hos Glassdrive får alle våre medlemmer gode priser og service, og i tillegg mottar klubben kickback for hver kunde vi bidrar med. Pengene øremerkes klubbens sportslige satsning.

Eie Eiendomsmegling:

• 50% på markedspakke ved salg av bolig (verdi ca kr. 7500,-).

Kjærre Blomster

• Handler du sommerblomster eller jord for mer enn 500,- hos Kjærre Blomster i mai får du en sekk av dems beste plantejord med på kjøpet. Handler du for over 1000,- får du 2 sekker av dems beste plantejord. Du viser medlemskortet i kassen når du handler.
    * Tilbudet gjelder i mai 2017, og ved kjøp av sommerblomster eller jord