NM-Lag 2.Div. på Onsøy i strålende vær.

Onsøy Golfklubb gjennomførte en meget vellykket turnering. Med dyktig fuksjonærer som stilte opp og gjorde at alt fungerte og at 80 spillere med kapteiner koste seg på Onsøy. Etter første dag og to runder Foursome og Four-ball ledet Ballerud med 295 salg, på 2. plass var Holtsmark med 305, Onsøy var på 3. plass og Gamle Fredrikstad på 4. plass. På siste dag med singelrunde spilte gutta fra Gamle Fredrikstad Golfklubb meget bra og gikk av med seieren på 532 slag, Ballerud Golfklubb ble nr. 2 med 536 slag og Holtsmark Golfklubb på 3. plass med 544 slag.

På damesiden ledet Sandefjord Golfklubb etter første dag og gikk også av med seiern etter singelrunden på søndag. De vant med 390 slag, Soon Golfklubb kom på 2. plass med 403 slag og på 3. plass kom Kæbu Golfklubb med 407 slag.

Vi takker alle spillere og funksjonærer for en hyggelig helg på Onsøy.

Gamle Fredrikstad Golfklubb

Sandefjord Golfklubb