Onsøy Golfklubb har inngått UT – Ungdom trener – samarbeid med Østfold Idrettskrets

Ungdom_ut_225x97_UTTilbudet er rettet mot klubbens medlemmer i aldersklassen 13-19 år samt alle andre i aldersklassen som har lyst til å spille golf.

Det kreves ingen forhåndskunnskap om golf for å delta. Vi vil legge til rette slik at ungdommen kan benytte deler av driving range, putting green og korthullsbane (myke baller).

Onsøy GK har inngått avtale med idrettskretsen hvor formålet er å redusere frafallet blant ungdom i idretten og aktivisere ungdom for aktivitetens skyld, uten fokus på seriøse konkurranser eller prestasjoner, noe som dessverre gjør at mange ungdommer slutter med idrett.

Onsøy GK ønsker å vise samfunnsmessig engasjement og oppfordrer alle andre golfklubber og andre idrettslag til å tilby lignende tilbud.
Onsøy GK håper samtidig at avtalen vil bidra til vårt genuine ønske om at flere ungdommer spiller golf!

Frivillige til prosjektet bes kontakte ungdomskoordinator:
Espen Solberg på telefon 40 85 00 52.

Les mer om UT på Østfold Idrettskretts sine sider her