Oppdatering februar 2014

Iain Powell ProfilbildeIain starter jobben på Onsøy
Vår nye Pro Iain Powell starter å jobbe på Onsøy fra 11. Februar.

Mens snøen dekker banen i hvitt så blir Onsøy Aktivitetsenter hans arbeidsted. Her vil han være tilgjengelig for alle medlemmer i åpningstiden på Aktivitetsenteret.
Ta en tur innom og slå av en prat eller book din første protime allerede nå!

Det er satt opp faste dager med gruppetreninger på tirsdager, onsdager og torsdager.
Ønsker du en protime alene bestiller du dette hos Iain.

Klikk her for å sjekke priser og få oversikt over privattimer og gruppetreninger.

Onsøy Aktivitetsenter

Vårt Aktivitetsenter har vært meget bra besøkt i vinter og flere benytter anledningen til å spille simulator, trene på putting green eller teste svingen på en av våre drivingrange simulatorer.
Ta turen innom for å trene eller bare for å slå av en prat med andre medlemmer.
For å booke starttid på vår Fullswing Simulator gjør du dette i Golfbox.
Når du er inne på starttid bestilling må du endre fasilitet til Fullswing Simulator

Bestill eller se ledige timer i Golfbox her

Årsrevisjon 2013

Hvert år skal det foretas årsrevisjon av handicap for alle aktive medlemmer. Årsrevisjonen utføres for å sikre at handicap stemmer overens med de scorer medlemmene innleverer.

I perioden 1.januar til og med 31.januar har klubbene hatt mulighet til å kontrollere og justere årsrevisjonen før den ble effektuert. Denne perioden er nå utløpt.

For å se din Årsrevisjon logger du deg inn i Golfbox. Der vil det ligge en melding med ditt resultat.

grasrotandelenGrasrotandelen
Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping kan du støtte oss uten at det koster deg noe.
Hvis du tilknytter oss som din grasrotmottaker, vil vi motta 5% av ditt innsatsbeløp.

Klikk her for å lese mer om hvordan du kan registrere deg som grasrotgiver

golfhaftet_nyhetsmailGolfhäftet 2014
Golfhäftet gir deg muligheten å spille golf for halv greenfee på over 500* golfbaner i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Spania og Portugal. Du betaler bare 450,- for Golfhäftet, noe som betyr att du allerede etter 2-3 runder sparer penger.

Klikk her for å lese mer om Golfhäftet og se hvilke baner som er med i 2014.