Pressemelding: Ny Head Pro til Onsøy GK

Navn: Iain Powell
Alder: 41
Nasjonalitet: Engelsk
Språk: Norsk (flytende) og Engelsk.
Interesser: Golf, fotografi, snowboard og ski.

Iain gleder seg til å begynne sin nye jobb som Head Pro ved Onsøy GK og ser frem til å hjelpe alle medlemmer og besøkende på Onsøy til å bli en bedre golfer og ha mer morro på golfbanen.

Iain sier dette om seg selv og undervisning: «Min undervisningsstil er at jeg er opptatt av mennesket, ikke kompliserte systemer og dette fungerer fordi jeg viser teknikk på en enkel måte og bruker ord som folk forstår«.

Iain Powell har en spennende og variert bakgrunn innen golf.
Han var Senior Assistant ved Copt Heath Golf Club i England som er kvalifiseringsbanen til British Open da han ble medlem av PGA som 20-åring med et handikap på +2.

Deretter trente han elite juniorene i Portugese Golf Federation ved Academia Internacional de Golfe i Portugal.

I 1997 flyttet han til Norge og var med på å utvikle Moss & Rygge Golfklubb og deres driving range.
Iain fortsatte senere som coach i Oppegård Golfklubb.

Hjemlandet England bød på nye utfordringer da han var Head PRO ved The Hampshire Golf Club, hvor han blant annet utviklet golfakademiet og etablerte The Young Masters Golf Scheme for juniorer fra begynner til elitenivå.

Europro Tour
Iain var sponset av www.golftrackpro.com og spilte på Europro Tour med Europas beste golfere innkludert Ryder Cup spillere før han vendte hjem til Norge.

Onsøy Golfklubb ønsker Iain velkommen til våre flotte golfbane.
Iain vil jobbe hardt for å gjenskape en god junioravdeling og skape et godt og sunt miljø i vår klubb.
Velkommen!