Restaurant Driver’n
Martin Borgaas er mannen som skal servere våre medlemmer og gjester mat i Restaurant Driver’n.
Martin er 41 år og fra Fredrikstad. Han har jobbet på diverse restauranter i inn og utland, hovedsakelig i Oslo, men vært innom alt fra cruiseskip i Antarktis til Tapasrestaurant med Michelin stjerne i London. Martin begynte kokkekarriæren i 2003 på Engelsviken Brygge.
Har drevet Hankøsund restaurant i ti år og Restaurant Fabel i ca. fem år.
Martin har planer om å levere klassiske lunchretter, med noen nyere innslag til golfere/besøkende og spennende selskapsmenyer til arrangement og selskap.
Martin har selv vært medlem i Onsøy Golfklubb siden 2008 med habile 15 i hcp. Han synes dette er Norges fineste bane, som nå også får Norges fineste restaurant. Martin gleder seg stort til å bli en del av denne nysatsingen!
Martin får med seg Hans Marius Christiansen. Hans Marius er Rolvsøygutt som også har ca. 20 års erfaring fra restaurant og hotel, blant annet som kjøkkensjef på Choice hotel i Bergen og Fredrikstad, kjøkkensjef på Heim og Bayard.
Martin og Hans Marius har jobbet sammen på Engelsviken Brygge i «gamle dager» og har holdt kontakten siden dengang.
Velkommen til Onsøy Golfbane og Onsøy Golfklubb.