Til alle Onsøy-golfere over 50 år

norsk_senior_golfGrensen for deltakelse i seniorgolf-turneringer er i år senket til 50 år. Grensen er nå lik for begge kjønn. Som medlem av NSG (Norsk Senior Golf) kan du delta i turneringsspill på baner overalt i Norge. NSG arrangerer regionalt seriespill for 4-mannslag (for herrer/mixet lag og for rene damelag). Alle handicapnivåer kan delta. Konkurranseformen er match-play. Påmeldingsfristen er 1.4.2016.

For individuelle spillere som ønsker å konkurrere i slaggolf arrangerer NSG en «seniortour» fra april til september. Det konkurreres i 6 klasser. Der møter du spillere på ditt eget handicap-nivå. Sesongen avsluttes med en todagers landsfinale for de som er  kvalifisert gjennom sesongen. Det arrangeres også uttaksturneringer for å representere NSG internasjonalt. Alt dette kan du lese mer om på NSG`s hjemmeside, www.seniorgolf.no. Her ligger skjema for innmelding i NSG og du finner også terminlisten for 2016. Påmelding til turneringer kan gjøres i Golfbox.

I april og mai er det berammet NSG-turneringer på flere baner i Østfold, bl.a. Huseby/Hankø 21.4., Gamle Fredrikstad 23.4., Skjeberg og Onsøy 30.4. og 1.5.og Evje 12.5.

Pr i dag er det 13 Onsøy-medlemmer som er medlem i NSG og vi oppfordrer flere om å delta.
NSG´s kontaktperson i Onsøy GK er Ola Bøe. Ta gjerne kontakt på tlf 95848100 eller advokat.boe@gmail.com dersom du har spørsmål knyttet til NSG´s turneringstilbud

Comments are closed.