Torsdagsgolfen 2015

Torsdagsgolfen 2015

Også i år som i fjor trenger vi hjelp til å arrangere og gjennomfør torsdagsgolfen, har noen lyst til å hjelp til, så ta kontakt på mail til: robert.nemeth@barco og/eller makolu@online.no.

Vi trenger hjelp til å ta i mot betaling, kjøpe premier, sette opp flighter i golfbox, føre scorer i golfbox mm.

Torsdagsgolfen 2015 vil nesten bli identisk med tidligere år, men noen endringer er det.

Spilleavgift vil i år bli kr. 70,- pr. gang, der kr. 30,-går til premie til de 3 beste rundene hver torsdag og kr. 40,- går til premie til de 5 beste gjennom hele sesongen.

Spilleform: Vi spiller i hovedsak stableford, men vil også i år prøve å gjennomføre en runde med foursome og en runde fourball (bestball), der vi spiller to på lag.

Resultat: Ved 18 hulls runder gjelder resultatet etter 18 hull, ved  spill over 9 hulls runder gjelder resultatet etter kun 9 hull pluss 18 poeng for de 9 hullene vi ikke spiller.

Torsdagsrunde: Etter hver torsdagsrunde vil de tre beste spillerne/resultatene bli premiert, samme premier som tidligere.

Sesongfinale Torsdagsgolfen: Torsdagsgolfens sesongfinale vil bli spilt 3. eller 4. okt. 2015.

Sesongvinner av torsdagsgolfen: De fem beste rundene f.o.m 30. April og t.o.m 24. september pluss sesongfinalen 3-4. okt. summeres de fem beste total-resultatene som vil bli premiert.

Kvalifisering til Onsøy Masters:  Her vil den deltageren som leder torsdagsgolfen sammenlagt dvs. alle spilte runder teller. Etter torsdag før Onsøy Masters arrangeres vil vedkommende spiller få invitasjon til Onsøy Masters.

Hvem kan være med: Alle medlemer i Onsøy GK (både helårs- og greenfee-medlemer) kan være med, HCP fra 0 til 36. Det vil fortløpende bli vurdert om også ikke medlemer av Onsøy Golfklubb skal få være med på Torsdagsgolfen 2014.

Påmelding og resultatservice: Påmelding skal skje på golfbox senest torsdag samme dag som vi spiller. I år som vil det også bli en «Order of Merit liste» som vil være oppdatert gjennom sesongen. Der kan alle deltagerne sjekke sine resultat og plasseringer i golfbox

Ønsker alle velkommen både gamle og nye deltagere og lykke til med årets torsdagsgolf.

Hilsen Marko og Robert